Recept
« Terug naar recepten
Spinaziedip in brood
PT20M
Spinaziedip in brood
Een heerlijk spinaziedip in brood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spinaziedip in brood te bereiden
Pureer alle ingrediënten behalve het brood in de keukenmachine tot een gladde dip.
Snijd de deksel van het brood en hol het brood uit, zo veel mogelijk in grote stukken.
Schep de spinaziedip in het uitgeholde brood en zet de deksel er weer op. Serveer met de stukken brood.
Succes verzekerd met deze spinaziedip! Serveer hem bij de borrel in plaats van een kaasplankje. Naarmate de vulling minder wordt, breek je de randen van het brood langzaam af.
Snijd de deksel van het brood en hol het brood uit, zo veel mogelijk in grote stukken.
Schep de spinaziedip in het uitgeholde brood en zet de deksel er weer op. Serveer met de stukken brood.
Succes verzekerd met deze spinaziedip! Serveer hem bij de borrel in plaats van een kaasplankje. Naarmate de vulling minder wordt, breek je de randen van het brood langzaam af.
ik zegt:
en dit is een heel goed recept