Recept
« Terug naar recepten
Spoom van meloenijs en champagne
PT15M
Spoom van meloenijs en champagne
Een heerlijk spoom van meloenijs en champagne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spoom van meloenijs en champagne te bereiden
Voorbereiden
In zeef meloenblokjes laten uitlekken. In keukenmachine meloenblokjes pureren.
Sinaasappelsap en gembersiroop erdoor mengen. Overdoen in diepvriesbak en in diepvriezer in ca. 4-5 uur laten bevriezen.
Na 3 uur ijs in keukenmachine mengen tot ijs heel fijn van structuur is. Terugdoen in diepvriesbak en ijs nog 1-2 uur terug zetten in diepvriezer.
Bereiden
Met ijsbolletjestang in zes champagneflutes klein bolletje ijs scheppen. Aanvullen met champagne.
In zeef meloenblokjes laten uitlekken. In keukenmachine meloenblokjes pureren.
Sinaasappelsap en gembersiroop erdoor mengen. Overdoen in diepvriesbak en in diepvriezer in ca. 4-5 uur laten bevriezen.
Na 3 uur ijs in keukenmachine mengen tot ijs heel fijn van structuur is. Terugdoen in diepvriesbak en ijs nog 1-2 uur terug zetten in diepvriezer.
Bereiden
Met ijsbolletjestang in zes champagneflutes klein bolletje ijs scheppen. Aanvullen met champagne.
Albert zegt: