KookJij

St.Jacob : de Marinéman

Een soort van carpaccio van St.Jacob's schelpen,zou je kunnen zeggen
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe St.Jacob : de Marinéman te bereiden

*Maak een mooie marinade van de olijf olie,vermouth,azijn,
Nam Pla,gember en peper
*roer hier door de ragfijn gesneden preiwit en drapeer dit over de plakjes St.Jacob
*Zet dit weg in de koeling,op z'n minst een 1/2 uur,bedekt met vershoud folie

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Opdienen met een takje groen en een paar foreleitjes in het midden van het bord.
We drinken hierbij een glas droge witte wijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst