Opdienen met een takje groen en een paar foreleitjes in het midden van het bord.
We drinken hierbij een glas droge witte wijn.
Recept
« Terug naar recepten
St.Jacob : de Marinéman
PT45M
St.Jacob : de Marinéman
Een soort van carpaccio van St.Jacob's schelpen,zou je kunnen zeggen
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe St.Jacob : de Marinéman te bereiden
*Maak een mooie marinade van de olijf olie,vermouth,azijn,
Nam Pla,gember en peper
*roer hier door de ragfijn gesneden preiwit en drapeer dit over de plakjes St.Jacob
*Zet dit weg in de koeling,op z'n minst een 1/2 uur,bedekt met vershoud folie
Nam Pla,gember en peper
*roer hier door de ragfijn gesneden preiwit en drapeer dit over de plakjes St.Jacob
*Zet dit weg in de koeling,op z'n minst een 1/2 uur,bedekt met vershoud folie