Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood gezond
PT13M
Stokbrood gezond
Een heerlijk stokbrood gezond recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
13 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood gezond te bereiden
Bak de broden af volgens de aanwijzing op de verpakking.
Kook de eieren hard en pel ze, snijd ze in schijfjes.
Was en snijd de tomaten, komkommer en sla.
Hak de kruiden fijn.
Beleg per persoon een half stokbrood met: sla, ham, kaas, tomatenschijfjes, komkommer, ei.
Bestrooi met de kruiden naar smaak.
Eet smakelijk!
Kook de eieren hard en pel ze, snijd ze in schijfjes.
Was en snijd de tomaten, komkommer en sla.
Hak de kruiden fijn.
Beleg per persoon een half stokbrood met: sla, ham, kaas, tomatenschijfjes, komkommer, ei.
Bestrooi met de kruiden naar smaak.
Eet smakelijk!
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Uiteraard kun je variëren met het beleg. Ik doe ook ooit alle ingrediënten op een schaal en laat de mensen zelf beleggen. Ideaal op een hete zomerdag, wanneer je geen kookzin hebt maar toch iets lekker gezonds op tafel wil zetten!
Megamindy zegt: