Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met pesto en geitenkaas
PT20M
Stokbrood met pesto en geitenkaas
Een heerlijk stokbrood met pesto en geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Voorlichtingsbureau Brood
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood met pesto en geitenkaas te bereiden
Meng de pesto met de zachte boter. Snijd een stokbrood in plakken. Bestrijk de plakken royaal met de pestoboter en druk ze weer tegen elkaar aan, tot de plakjes weer samen een brood gaan vormen. Leg tussen elke snede eventueel een plakje geitenkaas. Verpak het stokbrood in aluminiumfolie en leg het op het rooster van de barbecue (of in de oven). Aluminiufolie zorgt ervoor dat het niet zo snel aanbrandt.
jordy zegt: