Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met salami en mozarella
PT5M
Stokbrood met salami en mozarella
Een heerlijk stokbrood met salami en mozarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood met salami en mozarella te bereiden
Snijd het stokbrood in de helft , doorsnijden smeer goed in met basilicum pasta, leg salami trapsgewijs erop vervolgens de schijven mozarella en de tomaat. Nu krokant grillen en afgarneren met rucola. Bovenkant van het stokbrood mee grillen en er op leggen.