KookJij

Stokbrood met ui cervelaat en kaas

Een recept van mijn moeder, dit recept doet het erg goed als tussendoortje of als hapje bij een verjaardag.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Mijn moeder
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stokbrood met ui cervelaat en kaas te bereiden

Snijdt het (afbak) stokbrood door het midden.
Smeer bijde kanten in met Smeerkaas, vervolgens de sambal gelijkmatig verdelen over de bijde halve stokbroden.
Snijdt de ui in ringen en verdeel dit over de stokbroden.
Strooi hier de pizzakruiden over (wees er niet te zuinig mee).
Snij vervolgens de cervelaat in reepjes en verdeel dit over de stokbroden.
Leg vervolgens hier de plakjes kaas overheen.

Doe het ca. 5 tot 8 minuten in de oven op 180 graden celcius.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Alie

Alie zegt:
Ik zou de uien eerst wel even glazig fruiten,anders zijn ze niet gaar.