Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met ui cervelaat en kaas
PT30M
Stokbrood met ui cervelaat en kaas
Een recept van mijn moeder, dit recept doet het erg goed als tussendoortje of als hapje bij een verjaardag.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn moeder
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood met ui cervelaat en kaas te bereiden
Snijdt het (afbak) stokbrood door het midden.
Smeer bijde kanten in met Smeerkaas, vervolgens de sambal gelijkmatig verdelen over de bijde halve stokbroden.
Snijdt de ui in ringen en verdeel dit over de stokbroden.
Strooi hier de pizzakruiden over (wees er niet te zuinig mee).
Snij vervolgens de cervelaat in reepjes en verdeel dit over de stokbroden.
Leg vervolgens hier de plakjes kaas overheen.
Doe het ca. 5 tot 8 minuten in de oven op 180 graden celcius.
Smeer bijde kanten in met Smeerkaas, vervolgens de sambal gelijkmatig verdelen over de bijde halve stokbroden.
Snijdt de ui in ringen en verdeel dit over de stokbroden.
Strooi hier de pizzakruiden over (wees er niet te zuinig mee).
Snij vervolgens de cervelaat in reepjes en verdeel dit over de stokbroden.
Leg vervolgens hier de plakjes kaas overheen.
Doe het ca. 5 tot 8 minuten in de oven op 180 graden celcius.
Alie zegt: