Recept
« Terug naar recepten
Stokbroodje met kaas en met worst
PT15M
Stokbroodje met kaas en met worst
Een heerlijk stokbroodje met kaas en met worst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Danny Hoogeveen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbroodje met kaas en met worst te bereiden
Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen (zet de oven niet uit).
Snijd de stokbroden elk in 2 gelijke stukken en snijd ze open.
Bestrijk de binnenkant met de smickelsaus en verdeel er de kaas over.
Leg de broodjes nog ± 5 min. in de oven of totdat de kaas gesmolten is.
Neem ze uit de oven en verdeel er de metworst en de salade over. Serveer direct.
Neem ze uit de oven en laat ze iets afkoelen (zet de oven niet uit).
Snijd de stokbroden elk in 2 gelijke stukken en snijd ze open.
Bestrijk de binnenkant met de smickelsaus en verdeel er de kaas over.
Leg de broodjes nog ± 5 min. in de oven of totdat de kaas gesmolten is.
Neem ze uit de oven en verdeel er de metworst en de salade over. Serveer direct.
ilona zegt: