Recept
« Terug naar recepten
Stoofpot van Lamsvlees met Couscous.
PT45M
Stoofpot van Lamsvlees met Couscous.
Een heerlijk stoofpot van lamsvlees met couscous. recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Charlotte Hagting
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpot van Lamsvlees met Couscous. te bereiden
Snij alle groente in kleine stukjes. Champions in vieren. Kruid het vlees met zout en peper en bak het aan op een hoog vuur tot dat aan beide kanten een mooie bruine kleur hebben. Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord om te laten rusten. Bak de groente in de pan vier à vijf minuten. Voeg dan de tomaten toe. Snij het vlees in stukken en voeg het ook toe. Draai het gas terug op de laagste stand. Voeg de honing en in stukken gesneden abrikozen toe en het bouillonblokje en de kruiden. Laat het lekker pruttelen en voeg na ongeveer een kwartier de blaadjes munt toe en laat dan nog 3 kwartier pruttelen.
Maak de couscous klaar zou als het op het pak staat en maak een frisse salade.
Maak de couscous klaar zou als het op het pak staat en maak een frisse salade.
roza zegt: