Recept
« Terug naar recepten
Stoppen met roken taart
PT40M
Stoppen met roken taart
Een heerlijk stoppen met roken taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jeanne
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoppen met roken taart te bereiden
Meng het meel met de maizena, cacao, suiker en eigelen. Klop de eiwitten stijf en roer ze voorzichtig door het beslag. Giet het beslag in een dunne laag op een bakplaat en bak 15 minuten op 170 graden. Laat de cake een beetje afkoelen,
verdeel de stijfgeslagen slagroom erover maar zorg dat het mengsel niet te zien is aande uiteinden van de cake en rol hem op.
De aangemaakte Marsepein voorzichtig om het bovengedeelte leggen
en de witte neutrale om het langere ondergedeelte aanbrengen.
tip
De stijfgeslagen slagroom met wat koffielikeur omroeren voor wat meer smaak voordat je de slagroom over de cake verdeeld
verdeel de stijfgeslagen slagroom erover maar zorg dat het mengsel niet te zien is aande uiteinden van de cake en rol hem op.
De aangemaakte Marsepein voorzichtig om het bovengedeelte leggen
en de witte neutrale om het langere ondergedeelte aanbrengen.
tip
De stijfgeslagen slagroom met wat koffielikeur omroeren voor wat meer smaak voordat je de slagroom over de cake verdeeld
steven zegt: