Recept
« Terug naar recepten
Stroganoffsaus (zacht en romig)
PT15M
Stroganoffsaus (zacht en romig)
Een heerlijk stroganoffsaus (zacht en romig) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Uitman
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van mijn tante
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stroganoffsaus (zacht en romig) te bereiden
Paprika's, uien en champignons fruiten in wok.
Tomatenpuree, ketchup en ketjap erbij.
Als laatste de slagroom toevoegen, even doorwarmen en vervolgens op smaak brengen met suiker.
Tomatenpuree, ketchup en ketjap erbij.
Als laatste de slagroom toevoegen, even doorwarmen en vervolgens op smaak brengen met suiker.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wimmar zegt:
AnnikaT zegt: