Recept
« Terug naar recepten
Struisvogelfilet met groen pepers
PT25M
Struisvogelfilet met groen pepers
Een heerlijk struisvogelfilet met groen pepers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Struisvogelfilet met groen pepers te bereiden
Bestrooi de filets met peper en zout en bak ze in een grote bakpan op hoog vuur ca 5 min. onder voortdurend heen en weer schuiven over de hete panbodem.
Haal het vlees uit de pan en houd warm in folie.
Fruit de gesnipperde ui met laurierblad lichtbruin, deglaceer met cognac, wijn, Noilly Prat, runderfond en azijn en laat dit mengsel inkoken tot een kwart van de hoeveelheid.
Roer er 1 el tomatenketchup door en zeef de saus.
Maak de saus af met 1,5 el groene pepers en crème fraiche.
Haal het vlees uit de pan en houd warm in folie.
Fruit de gesnipperde ui met laurierblad lichtbruin, deglaceer met cognac, wijn, Noilly Prat, runderfond en azijn en laat dit mengsel inkoken tot een kwart van de hoeveelheid.
Roer er 1 el tomatenketchup door en zeef de saus.
Maak de saus af met 1,5 el groene pepers en crème fraiche.
bertal zegt:
Vind het een leuke reactie , maar ik denk dat hij niet voor mij bedoeld is.
:);)
m.v.g. Bert Allers