Recept
« Terug naar recepten
Sucuk pizza
PT60M
Sucuk pizza
Een heerlijk sucuk pizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sucuk pizza te bereiden
-Maak de pizzabodem volgens de aanwijzing op de verpakking.
-Maak er een grote lap van ter grote van je bakplaat.
-Leg de plak deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
-Vermengd de gezeefde tomaten met de olijfolie en knoflook.
-Verdeel dit mengsel over de pizzabodem.
-Verdeel hierover de paprika, tomatenstukjes, uien en mozzarella.
-Hierbovenop doe je de suçuk en de fetakaas.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 200C volgens de aanwijzing op de verpakking van de mix.
-De pizza is klaar als de randen goudbruin worden.
-Maak er een grote lap van ter grote van je bakplaat.
-Leg de plak deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
-Vermengd de gezeefde tomaten met de olijfolie en knoflook.
-Verdeel dit mengsel over de pizzabodem.
-Verdeel hierover de paprika, tomatenstukjes, uien en mozzarella.
-Hierbovenop doe je de suçuk en de fetakaas.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 200C volgens de aanwijzing op de verpakking van de mix.
-De pizza is klaar als de randen goudbruin worden.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Suçuk is turkse knoflookworst en krijg je bij de turkse slager/groentenwinkel.