KookJij

Sukadelapjes met perziken in honing-ketjapsaus

Een heerlijk sukadelapjes met perziken in honing-ketjapsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sukadelapjes met perziken in honing-ketjapsaus te bereiden

Breng het vlees op smaak met zout en peper en bak het in een mengsel van olie en boter aan beide zijden op half hoog vuur mooi bruin.Doe de salie,honing en tomatenpuree erbij.Roer door en blus af met de bouillon.Breng het geheel aan de kook,draai het vuur laag en plaats een deksel op de pan.Laat minstens 3 uur stoven.Haal de deksel van de pan,snijd de perziken in partjes en voeg ze samen met de ketjap toe.Laat nog 5 minuten inkoken.Schep lekker wat vlees met stoofvocht en perziken midden op een diep bord.Serveren met rijst of verse aardappeltjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hamlappen zijn toch veel vetter dan sucadelapjes.Het gaat wel,maar ik zou den liever kipfilet nemen.Marijke
Cyberbabe

Cyberbabe zegt:
Hou niet zo van sukadelapjes. Kan het ook met magerder vlees denk je? Hamlappen ofzo?
Zou er dan nog wat verzachtenders aan toegevoegd moeten worden? Of doet het zuur in de tomatenpuree z'n werk dan ook goed genoeg?