KookJij

Sweet and Sour van Varkensvlees uit de Slow Cooker

Een heerlijk sweet and sour van varkensvlees uit de slow cooker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 450 min
Personen: 4 - 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sweet and Sour van Varkensvlees uit de Slow Cooker te bereiden

1).Maak een mengsel van de azijn, ketjap, ananas vocht,
maïzena, suiker, bouillonblokje en paprika.
2).Fruit de uien, knoflook aan tot de uien zacht zijn in 1 eetlepel rijstolie.
3).Doe de uienmassa op de bodem van de crockpot en leg de blokjes varkensvlees daarop.
4).Giet het ketjapmengsel daar over heen en deksel de crockpot goed af. Zet hem op SLOW.
5).Na 7 uren op HIGH zetten en de stukjes ananas en paprika er bij doen. Dan nog 20 minuten laten stoven met dichte deksel.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er rijst bij of noedels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Manuel, even gaan kijken op google je vind ze in alle maten. http://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker Groetjes Hilde Kookjij
Manuel Lopez

Manuel Lopez zegt:
Wat is een slow-cooker?