Recept
« Terug naar recepten
Sweet and Sour van Varkensvlees uit de Slow Cooker
PT450M
Sweet and Sour van Varkensvlees uit de Slow Cooker
Een heerlijk sweet and sour van varkensvlees uit de slow cooker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
450 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sweet and Sour van Varkensvlees uit de Slow Cooker te bereiden
1).Maak een mengsel van de azijn, ketjap, ananas vocht,
maïzena, suiker, bouillonblokje en paprika.
2).Fruit de uien, knoflook aan tot de uien zacht zijn in 1 eetlepel rijstolie.
3).Doe de uienmassa op de bodem van de crockpot en leg de blokjes varkensvlees daarop.
4).Giet het ketjapmengsel daar over heen en deksel de crockpot goed af. Zet hem op SLOW.
5).Na 7 uren op HIGH zetten en de stukjes ananas en paprika er bij doen. Dan nog 20 minuten laten stoven met dichte deksel.
maïzena, suiker, bouillonblokje en paprika.
2).Fruit de uien, knoflook aan tot de uien zacht zijn in 1 eetlepel rijstolie.
3).Doe de uienmassa op de bodem van de crockpot en leg de blokjes varkensvlees daarop.
4).Giet het ketjapmengsel daar over heen en deksel de crockpot goed af. Zet hem op SLOW.
5).Na 7 uren op HIGH zetten en de stukjes ananas en paprika er bij doen. Dan nog 20 minuten laten stoven met dichte deksel.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er rijst bij of noedels.
derbyke zegt: