Recept
« Terug naar recepten
Taart rabarber
PT50M
Taart rabarber
Een heerlijk taart rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taart rabarber te bereiden
Maak de vanille pudding zoals staat vermeld op de verpakking maar gebruik wel maar een halve liter melk. Laat afkoelen.
Rabarber proper maken en in stukken snijden.
Stoof deze even aan met de suiker en likeur evenzeer laten afkoelen.
Leg het deeg in een taartvorm verdeel de pudding erover vervolgens de rabarber.
Zet de taart in een voorverwarmde oven van 180 gr en bak deze +/- 40 min.
Laat gedeeltelijk afkoelen in taartvorm en zet vervolgens op een rooster.
Rabarber proper maken en in stukken snijden.
Stoof deze even aan met de suiker en likeur evenzeer laten afkoelen.
Leg het deeg in een taartvorm verdeel de pudding erover vervolgens de rabarber.
Zet de taart in een voorverwarmde oven van 180 gr en bak deze +/- 40 min.
Laat gedeeltelijk afkoelen in taartvorm en zet vervolgens op een rooster.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: