Recept
« Terug naar recepten
Taart met rabarber,appels en nectarinnen
PT60M
Taart met rabarber,appels en nectarinnen
Een heerlijk taart met rabarber,appels en nectarinnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
???? personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taart met rabarber,appels en nectarinnen te bereiden
Pudding koken zoals vermeld op de verpakking maar halve liter magere melk en 2zakjes vanille suiker toevoegen.
Bij de bloem en melk 1 ei mee loskloppen.
Als pudding klaar is laten afkoelen.
Vervolgens het deeg voorbereiden,alles samen behalve het eiwit apart houden en tot schuim kloppen daarna bij het deeg voegen en goed mengen.
Rabarber ontdoen van vliezen en in kleine stukjes snijden en marineren in amoretto.
Appels en nectarinnen in schijfjes snijden en evenzeer marineren in amoretto.
De taartvorm goed invetten met boter en met bloem bestrooien.
Het deeg in de taartvorm en met een spuitzak de pudding over het deeg verdelen iets van de kant afblijven.
Rabarber over de pudding en vervolgens de appels en nectarinnen er boven op.
Taart na +/-45min bakken insmeren met de confituur vermengd met de amoretto.
Laat verder bakken tot de taart gaar is.
Bij de bloem en melk 1 ei mee loskloppen.
Als pudding klaar is laten afkoelen.
Vervolgens het deeg voorbereiden,alles samen behalve het eiwit apart houden en tot schuim kloppen daarna bij het deeg voegen en goed mengen.
Rabarber ontdoen van vliezen en in kleine stukjes snijden en marineren in amoretto.
Appels en nectarinnen in schijfjes snijden en evenzeer marineren in amoretto.
De taartvorm goed invetten met boter en met bloem bestrooien.
Het deeg in de taartvorm en met een spuitzak de pudding over het deeg verdelen iets van de kant afblijven.
Rabarber over de pudding en vervolgens de appels en nectarinnen er boven op.
Taart na +/-45min bakken insmeren met de confituur vermengd met de amoretto.
Laat verder bakken tot de taart gaar is.
erwin zegt: