Recept
« Terug naar recepten
Taartje met citroenmascarpone
PT60M
Taartje met citroenmascarpone
Een heerlijk taartje met citroenmascarpone recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vereniging van keurslagers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje met citroenmascarpone te bereiden
Breng het citroensap en rasp met de suiker aan de kook en laat het 2 minuten zonder te roeren koken. Laat de citroensiroop al roerende afkoelen en klop deze door de mascarpone. Verdeel de mascarpone over de taartbodempjes en laat 1 uur opstijven in de koelkast. Serveer de taartjes met mooi fruit.
bobbeltje zegt: