Recept
« Terug naar recepten
Taco Dip
PT20M
Taco Dip
Een heerlijk taco dip recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Corrie van Schijndel -Canada
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taco Dip te bereiden
Meng de roomkaas met de salsa smeer dit uit op de schaal bestrooi dit met:een laagje fijngesneden sla,
gesnipperde ui,paprika en tomaat (deze ontdoen van het binnenste vocht)als laatste bestrooien met geraspte pittige kaas een rand van chips langs het kaasmengsel leggen of de chips er apart bij doen
gesnipperde ui,paprika en tomaat (deze ontdoen van het binnenste vocht)als laatste bestrooien met geraspte pittige kaas een rand van chips langs het kaasmengsel leggen of de chips er apart bij doen
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit recept maakte mijn tante in Canada op feestjes of op een warme zomeravond als snack ik maak het al jaren en iedereen vraagt meteen het recept als ze het geproeft hebben dat zegt genoeg.
Doriet.Janssen zegt: