Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met bieslook
PT20M
Tagliatelle met bieslook
Een heerlijk tagliatelle met bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met bieslook te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Witte wijnsaus:-sjalotjes fijn snijden lichtjes stoven met bakboter viskruiden toevoegen en witte wijn vervolgens de room en bieslook laten opkoken.
Alle groenten en de vis even opwokken de saus er bij en bijkruiden indien nodig.
Pasta in bord alle ingredienten er boven op en afgarneren met bieslook.
Serveren met ciabatta.
Witte wijnsaus:-sjalotjes fijn snijden lichtjes stoven met bakboter viskruiden toevoegen en witte wijn vervolgens de room en bieslook laten opkoken.
Alle groenten en de vis even opwokken de saus er bij en bijkruiden indien nodig.
Pasta in bord alle ingredienten er boven op en afgarneren met bieslook.
Serveren met ciabatta.
derbyke zegt:
Jullie zijn geweldig.;)