Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met pompoen, paprika en rode ui
PT25M
Tagliatelle met pompoen, paprika en rode ui
Een heerlijk tagliatelle met pompoen, paprika en rode ui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met pompoen, paprika en rode ui te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Maak de groenten schoon. Snij de pompoen in frietjes, de paprika's in reepjes, de uien in ringen. Pel en snipper de knoflook.
Fruit de ui en knoflook glazig in olie. Doe er de pompoen en paprika bij en roerbak even. Blus met bouillon en laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta met de groenten en werk af met amandelschilfers en eventueel nog wat groen.