Recept
« Terug naar recepten
Tajine: cote à l'os de porc met groenten
PT150M
Tajine: cote à l'os de porc met groenten
Een heerlijk tajine: cote à l'os de porc met groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: cote à l'os de porc met groenten te bereiden
Bak het vlees in boter goed bruin aan en kruid langs weerszijde zeer goed.
Laat de tajine met een beetje boter opwarmen en leg het vlees erin, laat op een zacht vuur sudderen gedurende +/- 1 uur. Voeg de krieltjes, sjalot, champignons, courgette en tomaat toe kruid nog een beetje af en voeg de jenever toe laat verder op een zacht vuur pruttelen.
Laat de tajine met een beetje boter opwarmen en leg het vlees erin, laat op een zacht vuur sudderen gedurende +/- 1 uur. Voeg de krieltjes, sjalot, champignons, courgette en tomaat toe kruid nog een beetje af en voeg de jenever toe laat verder op een zacht vuur pruttelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.