Recept
« Terug naar recepten
Tandoorivlees met groene kool
PT15M
Tandoorivlees met groene kool
Een heerlijk tandoorivlees met groene kool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tandoorivlees met groene kool te bereiden
Wrijf het vlees in met de tandoorikruiden.Snijd het vlees in kleine stukjes.Verhit de wok op hoog vuur.Schenk de olie in de wok en laat deze heet worden.Bak hierin het vlees al omscheppend in 3 min.Voeg de kool toe en bak al omscheppend dit nog 5 min.Doe de cashewnoten erbij en bak het gerecht nog 1 min.
Lekker met basmatirijst en een komkommersalade.
Lekker met basmatirijst en een komkommersalade.