Niet meteen denken dat dit recept door mij is bedacht. Uit de vele varianten die er in omloop zijn heb ik dit recept gedestilleerd en net zoals pesto hebben we dat eigenlijk altijd wel in de koelkast op voorraad.
Je kunt het echt overal voor gebruiken: salades, tomaten-komkommers, aardappel salades, asperges, vis, vlees, enz.
Recept
« Terug naar recepten
Tartaar Saus (Sauce Tartare)
PT15M
Tartaar Saus (Sauce Tartare)
Een heerlijk tartaar saus (sauce tartare) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar Saus (Sauce Tartare) te bereiden
1).Doe alle ingrediënten bij elkaar en roer ze tot een homogene saus.
2).Zet in de koelkast
2).Zet in de koelkast
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jan A van der Hoeden zegt:
Anna,
Ik dacht dat de tartaar saus al in mijn recepten verzameling was opgenomen. Ik kon het niet vinden en bracht hem dus opnieuw in op verzoek.
Het viel mij op dat het niet gemakkelijk is om je eigen recepten terug te vinden. En een manier om de hele eigen verzameling op rij te krijgen heb ik niet ontdekt.
Stel dat ik jullie vraag om al mijn recepten af te drukken bv op alfabet en dan uit te printen. Wat zou daarop jullie antwoord zijn, afgezien van de extra kosten.
Jan A.
Anna Koudys zegt:
Het is nu eenvoudig te zoeken in je eigen recepten. Op naam, trefwoord en datum van plaatsen.
Klik dan op het pijltje naast je inlognaam en dan naar 'mijn recepten'
Hopelijk heb ik je verder kunnen helpen.
Vriendelijke groet,
Anna.