Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van makreel met tomaat-koriander coulis
PT20M
Tartaar van makreel met tomaat-koriander coulis
Een heerlijk tartaar van makreel met tomaat-koriander coulis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van makreel met tomaat-koriander coulis te bereiden
Hak de filets fijn en meng er de peper, zout, citroensap en gehakte ajuin onder. Breng dit in kleine cilinders en zet in de ijskast.
Verhit de olijfolie en voeg alle ingredieënten toe voor de coulis. Laat goed uitkoken en zeef alles. Voeg tijdens het zeven de gehakte koriander toe.
Serveer de tartaar met de coulis en geef er een lekkere toast bij.
Verhit de olijfolie en voeg alle ingredieënten toe voor de coulis. Laat goed uitkoken en zeef alles. Voeg tijdens het zeven de gehakte koriander toe.
Serveer de tartaar met de coulis en geef er een lekkere toast bij.