Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van mango met limoensorbet
PT20M
Tartaar van mango met limoensorbet
Een heerlijk tartaar van mango met limoensorbet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van mango met limoensorbet te bereiden
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Snipper de verse munt fijn en vermeng met de mangoblokjes.
Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
Verdeel de mangotartaar over de borden, schep een eetlepel limoensorbet uit en werk af met enkele takjes munt en het vruchtvlees van de passievruchten.