Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla met een fris kleurtje
PT25M
Aardappelsla met een fris kleurtje
Wie lust er nu geen heerlijke aardappel, je kan er mee experimenteren tot in het oneindige
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla met een fris kleurtje te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden en deze in ruim water met azijn en kurkuma beetgaar koken, laat afkoelen. De augurken in stukjes snijden, de verse kruiden zeer fijn hakken. Meng deze met een beetje olijfolie en de ajuintjes eveneens de kruiden eronder mengen. Serveer deze aardappelen zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.