Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing
PT20M
Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing
Een heerlijk tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing te bereiden
Snij de komkommerbandjes met behulp van een mandoline of snijmachine. Rasp de gespoelde radijzen fijn met een rasp of mandoline. Schil de gele en groene kiwi’s en snij in fijne brunoise. Snij de rivierkreeftjes in 2. Pel de sjalot en snipper fijn.
Meng de rivierkreeftjes, kiwiblokjes en sjalotsnipper onder elkaar. Voeg de mayonaise en balsamicoazijn toe en meng nogmaals. Kruid met peper en zout.
Zet de ringen op de borden en bekleed de binnenzijde van de ringen met de komkommerbandjes. Vul ze met de tartaar en druk goed aan met een lepel. Verwijder de ringen voorzichtig.
Leg er de geraspte radijzen op een mooi hoopje naast.