Recept
« Terug naar recepten
Koude pastaslade
PT25M
Koude pastaslade
Een heerlijk koude pastaslade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude pastaslade te bereiden
Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Dit samen in een kom met de pasta, grijs garnalen en rivierkreeftjes.
Voeg de mierikswortel pasta en mayonaise toe en kruid af met peper.
Serveer de blaadjes sla op bord de mengeling van pasta er boven op. Serveer zeer fris.
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Dit samen in een kom met de pasta, grijs garnalen en rivierkreeftjes.
Voeg de mierikswortel pasta en mayonaise toe en kruid af met peper.
Serveer de blaadjes sla op bord de mengeling van pasta er boven op. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.