KookJij

Koude pastaslade

Een heerlijk koude pastaslade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koude pastaslade te bereiden

Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Dit samen in een kom met de pasta, grijs garnalen en rivierkreeftjes.
Voeg de mierikswortel pasta en mayonaise toe en kruid af met peper.
Serveer de blaadjes sla op bord de mengeling van pasta er boven op. Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst