KookJij

Tatin van rabarber

Een heerlijk tatin van rabarber recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tatin van rabarber te bereiden



Schil en snijd de rabarber in dikke stukken. Smelt de boter met de suiker en laat heet worden. Doe er de rabarber op. Bedek met het bladerdeeg.

Bak het geheel gedurende 35minuten op 180 graden. Serveer met een bolletje ijs.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst