Recept
« Terug naar recepten
Teriaki Kip Wok met Basmati rijst sperziebonen
PT45M
Teriaki Kip Wok met Basmati rijst sperziebonen
Kip, heerlijk met basmatirijst. In dit recept ook een heerlijke combinatie met sperziebonen.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Teriaki Kip Wok met Basmati rijst sperziebonen te bereiden
Bak de kip op hoog vuur gaar.
Voeg de gesnipperde ui toe en bak deze ca. 2 minuten mee. Voeg vervolgens de champignons toe, bak deze 5 minuten mee. Voeg vervolgens de paprika toe, bak deze 3 minuten mee. Voeg op het laatst de sperciebonen toe en bak deze ook 10 minuten mee. Voeg op het laatst de teriaki saus (naar smaak) toe en laat alles ca. 2 minuten pruttelen.
Voeg de gesnipperde ui toe en bak deze ca. 2 minuten mee. Voeg vervolgens de champignons toe, bak deze 5 minuten mee. Voeg vervolgens de paprika toe, bak deze 3 minuten mee. Voeg op het laatst de sperciebonen toe en bak deze ook 10 minuten mee. Voeg op het laatst de teriaki saus (naar smaak) toe en laat alles ca. 2 minuten pruttelen.
Liske zegt: