Recept
« Terug naar recepten
Thaise fruitsalade
PT15M
Thaise fruitsalade
Een heerlijk thaise fruitsalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
martijn
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise fruitsalade te bereiden
Kiwi in stukjes snijden en meloen in stukjes van de schil snijden. Banaan in stukjes snijden. Deze samen met de appel, druiven, sla en meloen stukjes in een schaal doen
dressing:
Ananassap, whisky-cocktailsaus en sambal (of piri-pirisaus) mengen en over de salade gieten
dressing:
Ananassap, whisky-cocktailsaus en sambal (of piri-pirisaus) mengen en over de salade gieten