Recept
« Terug naar recepten
Thaise Mosselen
PT18M
Thaise Mosselen
Een heerlijk thaise mosselen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Simone Rutten
Bereidingstijd:
18 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise Mosselen te bereiden
Spoel de mosselen met koud water in een vergiet. Verwijder de mosselen, die nadat er tegenaan is getikt, nog openstaan. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Verhit de olie in een wok. Voeg de mosselen met schaal toe en roerbak 2 minuten. Doe de lente-uitjes, de woksaus en het sap van de limoen erbij en roerbak zolang tot alle schelpen openstaan (totaaltijd ± 8 minuten). Voeg naar smaak zout en peper toe. Lekker met MeiAsia pandanrijst en een salade.
Mijn kookverhaal (Simone Rutten)
Lekker pikant