KookJij

Thaise Mosselen

Een heerlijk thaise mosselen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 18 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: meiasia.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Mosselen te bereiden

Spoel de mosselen met koud water in een vergiet. Verwijder de mosselen, die nadat er tegenaan is getikt, nog openstaan. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Verhit de olie in een wok. Voeg de mosselen met schaal toe en roerbak 2 minuten. Doe de lente-uitjes, de woksaus en het sap van de limoen erbij en roerbak zolang tot alle schelpen openstaan (totaaltijd ± 8 minuten). Voeg naar smaak zout en peper toe. Lekker met MeiAsia pandanrijst en een salade.

Mijn kookverhaal (Simone Rutten)

Lekker pikant

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst