Recept
« Terug naar recepten
Thaise pikante soep met garnalen (Tom Yam Kung)
PT20M
Thaise pikante soep met garnalen (Tom Yam Kung)
Een heerlijk thaise pikante soep met garnalen (tom yam kung) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise pikante soep met garnalen (Tom Yam Kung) te bereiden
Maak een Tom Yam soep door de bouillon te verhitten en het zakje Tom Yam soep toe te voegen.
Voeg de champignons toe en kook deze een paar minuten in de Tom Yam soep.
Voeg de garnalen toe en kook deze op een hoog vuur gaar.
Roer een scheut kokosroom door de Tom Yam soep.
Serveer de Tom Yam soep en garneer met koriander.
Voeg de champignons toe en kook deze een paar minuten in de Tom Yam soep.
Voeg de garnalen toe en kook deze op een hoog vuur gaar.
Roer een scheut kokosroom door de Tom Yam soep.
Serveer de Tom Yam soep en garneer met koriander.
sonja zegt: