KookJij

Thaise wokschotel met grote garnalen

Nog maar weer zo een heerlijk wokgerecht uit de Thaise keuken. Dit keer met heerlijke grote garnalen vergezeld door natuurlijk een heleboel verse groenten. Het is zo simpel om te maken want je hebt alleen maar een paar lepels gele curry nodig. Op deze manier tover je toch snel een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise wokschotel met grote garnalen te bereiden

  1. Was en snijd de kool, champignons, ui, paprika, peen, lente ui en de koriander.
  2. Verwarm een beetje arachide olie in een wok en bak de curry erin.
  3. Voeg onder voortdurend wokken achtereenvolgens de ui, peen, paprika, champignons en de Chinese kool toe.
  4. Eventjes later de vissaus en de oestersaus, daarna gaan de grote garnalen erbij en vervolgens de lente ui en koriander.
  5. Je kunt ook nog een beetje koriander achterhouden voor de garnering.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Serveren met basmati of Thai Jasmin rijst of desgewenst met noedels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst