Recept
« Terug naar recepten
Thaise wokschotel met grote garnalen
PT30M
Thaise wokschotel met grote garnalen
Nog maar weer zo een heerlijk wokgerecht uit de Thaise keuken.
Dit keer met heerlijke grote garnalen vergezeld door natuurlijk een heleboel verse groenten.
Het is zo simpel om te maken want je hebt alleen maar een paar lepels gele curry nodig. Op deze manier tover je toch snel een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise wokschotel met grote garnalen te bereiden
- Was en snijd de kool, champignons, ui, paprika, peen, lente ui en de koriander.
- Verwarm een beetje arachide olie in een wok en bak de curry erin.
- Voeg onder voortdurend wokken achtereenvolgens de ui, peen, paprika, champignons en de Chinese kool toe.
- Eventjes later de vissaus en de oestersaus, daarna gaan de grote garnalen erbij en vervolgens de lente ui en koriander.
- Je kunt ook nog een beetje koriander achterhouden voor de garnering.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Serveren met basmati of Thai Jasmin rijst of desgewenst met noedels.