Recept
« Terug naar recepten
Thaise Rijst met Zeebaars
PT60M
Thaise Rijst met Zeebaars
Een heerlijk thaise rijst met zeebaars recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Jamie Oliver
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise Rijst met Zeebaars te bereiden
1).Rijst koken al dente (ongeveer 15 minuten), dan afgieten in een zeef.
2).Alle ingredienten, behalve de helft van de gesnipperde korianderblaadjes, in een keukenblender tot een homogene saus draaien.
3).De rijst en de Thaise saus goed door elkaar husselen en in een diepe ovenbraadslede leggen.
4).Verdeel daarover de visfilets en strooi daarover de haricots verts.
5).Dek de braadslede goed af met alu-folie en schuif het geheel in de oven voor een 15 à 20 minuten.
6).Haal uit de oven.
2).Alle ingredienten, behalve de helft van de gesnipperde korianderblaadjes, in een keukenblender tot een homogene saus draaien.
3).De rijst en de Thaise saus goed door elkaar husselen en in een diepe ovenbraadslede leggen.
4).Verdeel daarover de visfilets en strooi daarover de haricots verts.
5).Dek de braadslede goed af met alu-folie en schuif het geheel in de oven voor een 15 à 20 minuten.
6).Haal uit de oven.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel rijst en vis over de borden en bestrooi met de overgebleven helft van de korianderblaadjes, de lombok, de lenteuitjes en garneer met een kwart limoen.