Recept
« Terug naar recepten
Thaise rundvleessalade met een Chinese draai
PT30M
Thaise rundvleessalade met een Chinese draai
Een heerlijk thaise rundvleessalade met een chinese draai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise rundvleessalade met een Chinese draai te bereiden
maak het bord op
met een mengsel van waterkers en soorten sla. Ongeveer 100 gram maak het kruidenmengsel.
bak het rundvlees:
3 ons entrecote (niet te veel vet, snijd dat desnoods weg)
2 theelepels vijfkruidenpoeder (wrijf het vlees hier mee in), en ook een beetje peper en zout
gril op een hete grilplaat het vlees rosé [met een beetje olie] in pakweg vijf minuten
presenteren
Je moet het vlees even laten afkoelen en dan in heel dunne stukjes snijden. Meng dit door het kruidenmengsel en dan door het sausje. Leg op het bord met de sla.
met een mengsel van waterkers en soorten sla. Ongeveer 100 gram maak het kruidenmengsel.
bak het rundvlees:
3 ons entrecote (niet te veel vet, snijd dat desnoods weg)
2 theelepels vijfkruidenpoeder (wrijf het vlees hier mee in), en ook een beetje peper en zout
gril op een hete grilplaat het vlees rosé [met een beetje olie] in pakweg vijf minuten
presenteren
Je moet het vlees even laten afkoelen en dan in heel dunne stukjes snijden. Meng dit door het kruidenmengsel en dan door het sausje. Leg op het bord met de sla.