Recept
« Terug naar recepten
Tikka Masala kip uit de oven
PT55M
Tikka Masala kip uit de oven
Een heerlijk tikka masala kip uit de oven recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tikka Masala kip uit de oven te bereiden
Verhit de oven voor op 160 °C.
Snijd de tomaten in partjes. Verdeel deze over een ovenschaal.
Giet de kikkerwten of maïs af en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken. Verdeel ze over de tomaten.
Bestrooi de kip met zout en peper en besmeer ze met de currypasta. Leg ze in de ovenschaal.
Plaats de schaal in de oven en bak de kip in ca. 45 minuten goudbruin en gaar.
Snijd de tomaten in partjes. Verdeel deze over een ovenschaal.
Giet de kikkerwten of maïs af en spoel ze met koud water. Laat ze uitlekken. Verdeel ze over de tomaten.
Bestrooi de kip met zout en peper en besmeer ze met de currypasta. Leg ze in de ovenschaal.
Plaats de schaal in de oven en bak de kip in ca. 45 minuten goudbruin en gaar.