Recept
« Terug naar recepten
Tilapiafilet in een rauweham jasje
PT20M
Tilapiafilet in een rauweham jasje
Een heerlijk tilapiafilet in een rauweham jasje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tilapiafilet in een rauweham jasje te bereiden
Snijd ieder filetje in 4 stukjes
Bestrooi 1 zijde met salie en verse peper
Wikkel ieder stukje in een plakje (of half plakje) rauwe ham
Maak dicht met een cocktailprikker
In de grillpan leggen en zo lang bakken dat de vis binnenin juist gaar is. (kleur verandert van glazig wit naar helder wit)
De cocktailprikkers verwijderen en steeds 4 stukjes vis aan een sateprikker rijgen en op het bord zetten.
Bestrooi 1 zijde met salie en verse peper
Wikkel ieder stukje in een plakje (of half plakje) rauwe ham
Maak dicht met een cocktailprikker
In de grillpan leggen en zo lang bakken dat de vis binnenin juist gaar is. (kleur verandert van glazig wit naar helder wit)
De cocktailprikkers verwijderen en steeds 4 stukjes vis aan een sateprikker rijgen en op het bord zetten.