Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu'met peperkoek en appelstroop en Els la v
PT40M
Tiramisu'met peperkoek en appelstroop en Els la v
Een heerlijk tiramisu'met peperkoek en appelstroop en els la v recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu'met peperkoek en appelstroop en Els la v te bereiden
Gelatine weken in koud water . Klop de eidooiers en de suiker au bain marie luchtig. Voeg de gelantine toe. roer onder de eiermassa voorzichtig de mascarpone en de geklopte slagroom. Maak van de appelstroop en appel likeur een vloeibare saus smeer de peperkoek in met de appelstroopsaus. Schep een beetje mascarpone in het vormpje leg daar op de peperkoek,herhaal dit totdat het vormpje gevuld is.laten opstijven in de koelkast ongeveer 4 uurtjes
Afdekken met een dun laagje appelstroop gelei of cacao poeder. Presenteren naar eigen inzicht
Els la vera siroop
100 gram suiker karamelisren blussen met appelsap laten inkoken tot 1\3 voeg appelstroop toe tot saus dikte
op smaak brengen met Els la vera
Afdekken met een dun laagje appelstroop gelei of cacao poeder. Presenteren naar eigen inzicht
Els la vera siroop
100 gram suiker karamelisren blussen met appelsap laten inkoken tot 1\3 voeg appelstroop toe tot saus dikte
op smaak brengen met Els la vera