KookJij

Tiroler Gröstl

Een heerlijk tiroler gröstl recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron: kokenopdecamping
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tiroler Gröstl te bereiden

Laat in een koekenpan de gesnipperde uien en knoflook zachtjes in de boter bakken tot ze lichtgeel zijn. Voeg de spekblokjes en de aardappelschijfjes toe. Af en toe omschudden en mooi bruin bakken. Voeg de kummelzaadjes toe. Bak in een andere koekenpan de 4 spiegeleieren en serveer deze bovenop de Gröstl. Maak het geheel af met de vers gehakte peterselie. Geef er brood van de streek bij en een frisse salade. Het gerecht kan ook met rookworst of salami en een restje koude aardappels van de vorige dag bereid worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst