Recept
« Terug naar recepten
Tiroler Gröstl
PT20M
Tiroler Gröstl
Een heerlijk tiroler gröstl recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
kokenopdecamping
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiroler Gröstl te bereiden
Laat in een koekenpan de gesnipperde uien en knoflook zachtjes in de boter bakken tot ze lichtgeel zijn. Voeg de spekblokjes en de aardappelschijfjes toe. Af en toe omschudden en mooi bruin bakken. Voeg de kummelzaadjes toe. Bak in een andere koekenpan de 4 spiegeleieren en serveer deze bovenop de Gröstl. Maak het geheel af met de vers gehakte peterselie. Geef er brood van de streek bij en een frisse salade. Het gerecht kan ook met rookworst of salami en een restje koude aardappels van de vorige dag bereid worden.