Recept
« Terug naar recepten
Tjurk
PT120M
Tjurk
Een heerlijk tjurk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
natascha beulen
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tjurk te bereiden
Uien, paprika's en champignons snijden.
Eerst het vlees braden dan de champignons en uien paprika erbij, alles braden daarna de barbecue en schaschlik saus erbij en als laatste de bananen in plakjes snijden en erdoor mengen. (voor binding)
Eerst het vlees braden dan de champignons en uien paprika erbij, alles braden daarna de barbecue en schaschlik saus erbij en als laatste de bananen in plakjes snijden en erdoor mengen. (voor binding)
Mijn kookverhaal (natascha beulen)
Gekregen van een cliënt ik werk zelf in de thuiszorg en krijg af en toe wel eens onbekende recepten.
natascha zegt: