Recept
« Terug naar recepten
Tom Yam noedel soep
PT25M
Tom Yam noedel soep
Een heerlijk tom yam noedel soep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tom Yam noedel soep te bereiden
Kook de ei noedels volgens de instructie op de verpakking, zet apart.
Lost het zakje onoff spices Tom yam-pasta in de hete kippenbouillon, breng de Tom Yam soep aan de kook.
Voeg de noedels toe en verhit deze 1 minuut.
Verhit de taugé 30 seconden in de hete Tom Yam soep.
Serveer de soep in grote kommen.
Serveer iedere kom met een half ei, plakjes vlees, bosui en koriander.
breng naar wens op smaak met wat vissaus.
Lost het zakje onoff spices Tom yam-pasta in de hete kippenbouillon, breng de Tom Yam soep aan de kook.
Voeg de noedels toe en verhit deze 1 minuut.
Verhit de taugé 30 seconden in de hete Tom Yam soep.
Serveer de soep in grote kommen.
Serveer iedere kom met een half ei, plakjes vlees, bosui en koriander.
breng naar wens op smaak met wat vissaus.