Recept
« Terug naar recepten
Tomaat gevuld op een bedje van sla met aardapppelsla
PT10M
Tomaat gevuld op een bedje van sla met aardapppelsla
Een heerlijk tomaat gevuld op een bedje van sla met aardapppelsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat gevuld op een bedje van sla met aardapppelsla te bereiden
Aardappelen in schijven snijden en beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen. Meng de aardappelschijven voorzichtig met een soeplepel van de dressing.
Tomaat halveren en uithollen.
Komkommer, sjalot en witloof zeer fijn snijden meng deze met de grijs garnalen en de dressing en vul de tomaat.
Dresseer de sla op borden verdeel de aardappelsla op de sla, heb je garnalen mengeling over deze over de aardappelsla, serveer de tomaat erop en werk af.
Tomaat halveren en uithollen.
Komkommer, sjalot en witloof zeer fijn snijden meng deze met de grijs garnalen en de dressing en vul de tomaat.
Dresseer de sla op borden verdeel de aardappelsla op de sla, heb je garnalen mengeling over deze over de aardappelsla, serveer de tomaat erop en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.