KookJij

Tomaat met geitenkaas gevuld

Een heerlijk tomaat met geitenkaas gevuld recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomaat met geitenkaas gevuld te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 °C.
Kaas raspen. Knoflook pellen, boven kaas uitpersen en goed omscheppen. Tomaten wassen, kapje eraf snijden en binnenkant uithollen (wordt verder niet gebruikt).
Binnenkant van tomaat bestrooien met zout en peper. Tomaten vullen met geitenkaas en in ingevette ovenschaal zetten.
In midden van oven in 20 min. bakken. Sla schoonmaken. Tomaten op vier bordjes zetten, bestrooien met zout en peper en garneren met sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Sharon

Sharon zegt:
Aanrader!
roger

roger zegt:
ik wilde een keer uitpakken met een makkelijk voorgerecht!!
Succes gegarandeerd!!
sonja

sonja zegt:
het ziet er lekker uit
maar ik lus geen geitenkaas
groetjes sonja
Annechien

Annechien zegt:
Ik maak dit naar eigen recept wel eens en het is lekker om er wat uitgebakken spek bij te doen en de geitenkaas te besprenkelen met wat honing voordat je hem de oven in doet.