Recept
« Terug naar recepten
Tomaat met geitenkaas gevuld
PT30M
Tomaat met geitenkaas gevuld
Een heerlijk tomaat met geitenkaas gevuld recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat met geitenkaas gevuld te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Kaas raspen. Knoflook pellen, boven kaas uitpersen en goed omscheppen. Tomaten wassen, kapje eraf snijden en binnenkant uithollen (wordt verder niet gebruikt).
Binnenkant van tomaat bestrooien met zout en peper. Tomaten vullen met geitenkaas en in ingevette ovenschaal zetten.
In midden van oven in 20 min. bakken. Sla schoonmaken. Tomaten op vier bordjes zetten, bestrooien met zout en peper en garneren met sla.
Kaas raspen. Knoflook pellen, boven kaas uitpersen en goed omscheppen. Tomaten wassen, kapje eraf snijden en binnenkant uithollen (wordt verder niet gebruikt).
Binnenkant van tomaat bestrooien met zout en peper. Tomaten vullen met geitenkaas en in ingevette ovenschaal zetten.
In midden van oven in 20 min. bakken. Sla schoonmaken. Tomaten op vier bordjes zetten, bestrooien met zout en peper en garneren met sla.
Sharon zegt: