Recept
« Terug naar recepten
Tomaat-tonijnuiltjes
PT30M
Tomaat-tonijnuiltjes
Een heerlijk tomaat-tonijnuiltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kinder lekkernijen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat-tonijnuiltjes te bereiden
Halveer de tomaten en hol ze uit. Prak met een vork de tonijn, het ei, de mayonaise en de ketchup in een kom door elkaar. Vul de helft van de tomaten met het mengsel. Snijd de resterende halve tomaten tot driehoekjes voor de snavels en oren. Versier de gevulde tomaten ermee en leg e olijfogen erop. Serveer de uiltjes op een enst van grof gescheurde sla.