Recept
« Terug naar recepten
Tomaatje gevuld met fazantfilet op een bedje van volkorenpasta
PT35M
Tomaatje gevuld met fazantfilet op een bedje van volkorenpasta
Een heerlijk tomaatje gevuld met fazantfilet op een bedje van volkorenpasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaatje gevuld met fazantfilet op een bedje van volkorenpasta te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Hoedje van de tomaten snijden, tomaten uithollen en goed op keukenpapier laten drogen. De vulling van de tomaten kan je gebruiken voor soep of sauzen.
Snij de fazantenfilets in blokjes.
2 champignons zeer fijn snijden.
Halve pijl witloof zeer fijn snijden.
Half raapje zeer fijn snijden.
1 sjalotje zeer fijn snijden.
Stoof de groenten zeer kort aan in boter kruiden met spaghetti kruiden, voeg het vlees toe maar laat enkele minuten mee stoven. Vul de tomaten met deze mengeling.
Pasta beetgaar koken.
De andere helft van de groenten grof snijden even opstoven, kruiden de room toevoegen en de kazen, roer dit alles goed onder elkaar evenzeer kruiden.
De tomaatjes in de oven zetten +/- 10 min naargelang de grote van de tomaat.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met peterselie en gemalen parmigiano reggiano.
Hoedje van de tomaten snijden, tomaten uithollen en goed op keukenpapier laten drogen. De vulling van de tomaten kan je gebruiken voor soep of sauzen.
Snij de fazantenfilets in blokjes.
2 champignons zeer fijn snijden.
Halve pijl witloof zeer fijn snijden.
Half raapje zeer fijn snijden.
1 sjalotje zeer fijn snijden.
Stoof de groenten zeer kort aan in boter kruiden met spaghetti kruiden, voeg het vlees toe maar laat enkele minuten mee stoven. Vul de tomaten met deze mengeling.
Pasta beetgaar koken.
De andere helft van de groenten grof snijden even opstoven, kruiden de room toevoegen en de kazen, roer dit alles goed onder elkaar evenzeer kruiden.
De tomaatjes in de oven zetten +/- 10 min naargelang de grote van de tomaat.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met peterselie en gemalen parmigiano reggiano.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.