Recept
« Terug naar recepten
Tomaten gevuld met ricotta
PT30M
Tomaten gevuld met ricotta
Een heerlijk tomaten gevuld met ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten gevuld met ricotta te bereiden
Spoel de tomaten, snijd er de hoedjes af en verwijder het vruchtvlees. Bestrooi de binnenkant met een beetje grof zeezout en laat ze met de opening naar beneden even uitlekken.
Snijd het spek in heel kleine stukjes en bak krokant in de pan. Laat afkoelen. Hak de rucola fijn en meng samen met de basilicum, de oregano, de geraspte parmezaan, het spek en de peper onder de ricotta. Vul de tomaten met het mengsel.
Presenteer met een blaadje basilicum.
Snijd het spek in heel kleine stukjes en bak krokant in de pan. Laat afkoelen. Hak de rucola fijn en meng samen met de basilicum, de oregano, de geraspte parmezaan, het spek en de peper onder de ricotta. Vul de tomaten met het mengsel.
Presenteer met een blaadje basilicum.