Recept
« Terug naar recepten
Girolles - eierdooierzwam met zongedroogde tomaten
PT5M
Girolles - eierdooierzwam met zongedroogde tomaten
Een heerlijk girolles - eierdooierzwam met zongedroogde tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Girolles - eierdooierzwam met zongedroogde tomaten te bereiden
Scheur de girolles in stukken . Ajuin in schijven snijden . Look zeer fijn snijden . Bak alle ingredienten samen in olijfolie en kruid goed naar smaak .