Dit is een voorbeeld van een BASIS SALSA.Dat wil zeggen dat een ieder dit recept kan aanpassen naar eigen smaak.
Het is een tomaten salsa,dus tomaten zijn het belangrijkste bestanddeel.Je kunt ook kiezen voor een ander hoofd-
bestanddeel.
Je kunt het ook meer of minder scherp maken {bv door gebruik van Madame Jeannette pepers(die laaiend
heet zijn) of jalapeño's (die gematigd heet zijn)}
Recept
« Terug naar recepten
Tomaten Salsa I
PT20M
Tomaten Salsa I
Een heerlijk tomaten salsa i recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten Salsa I te bereiden
*Doe in de blender,ui,knoflook,paparika's,bosuien en koriander en pulseer,zodat er geen puree ontstaat,maar grof haksel.Zet even apart.
*Doe in de blender de rest en pulseer tot grof haksel.
*Combineer beide blenderproducten en roer goed door elkaar
*Breng verder op smaak
Zet 1 uur koud weg voor het uitserveren.Serveer het uit op kamertemperatuur
*Doe in de blender de rest en pulseer tot grof haksel.
*Combineer beide blenderproducten en roer goed door elkaar
*Breng verder op smaak
Zet 1 uur koud weg voor het uitserveren.Serveer het uit op kamertemperatuur